Kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja muut peltituotteet - kaikki saman katon alta

Peltitech Haapamäki tarjoaa laajan valikoiman kotimaisista raaka-aineista valmistettuja peltituotteita. Varastosta löytyy useita eri värivaihtoehtoja.

Myös asennukset hoituvat kauttamme nopeasti ja joustavasti. Palvelemme Kristiinankaupungista käsin Pohjanmaan ja Pohjois-Satakunnan alueella (Tiukka +150km).

Kattoturvatuotteet

Kun kattoturvatuotteet ovat kunnossa, sujuu katon huolto helposti ja turvallisesti. Meiltä saat esimerkiksi palotikkaat, kattosillat sekä lumiesteet. Tuotteemme ovat VTT:n testaamia ja lapetikkaille sekä kattosilloille on myönnetty CE -merkintä. Nopeat toimitukset!

Savupiipun pellitys ja piipunhatut

Kaipaako vanha savupiippu kunnostusta vai oletko rakentamassa uutta? Teemme savupiippujen pellitykset tutulla ammattitaidolla. Valmistamme myös piipunhatut mittojen mukaan.

Peltilistat

Tietokoneohjatulla kanttikoneella teemme rakennukseesi myös laadukkaat peltilistat. Hyvä peltilista suojaa rakenteita ja antaa rakennukselle viimeistellyn ulkonäön.

Tarvitsit sitten kattoturvatuotteita, rännejä, peltilistoja tai piipunhattua, niin meiltä onnistuu - ja ripeästi vielä. Ota yhteyttä!